Asist. Univ. Dr. Ioan Borsanu

Medic specialist endodont

SPECIALIZARI:

  • Endodonție

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara, Dr. Ioan Borșanu și-a dedicat ultimii 10 ani consolidării experienței în realizarea suprastructurilor pe implanturi și practicii în restaurările protetice cu sprijin implantar. 

În prezent, Dr. Borșanu activează ca și protetician restaurări pe implanturi în cadrul clinicii și echipei Dental Experts —Clinica Prof. Bratu și este Asistent Universitar la disciplina de Restaurări Protetice pe Implanturi care se predă la UMF „Victor Babeș” Timișoara.

În paralel cu activitatea clinică și universitară, Dr. Borșanu are numeroase contribuții ca lector în cadrul congreselor stomatologice naționale cu specific în implantologia orală și lector în cadrul unor cursuri de specializare în protetică implantologică pe diferite sisteme, unde predă aceasta parte în completarea prezentărilor susținute de Prof. Dr. Emanuel Bratu. De asemenea, el este co-autor de cursuri și manuale universitare și de articole publicate în reviste de specialitate din țară și străinătate.

Excelență în educația stomatologică

Oferim cursuri de specialitate bazate pe experiența noastră de peste 25 de ani, medicilor stomatologi dornici să se autodepașească