“Cred că se poate face performanță în România și nu este necesar ca valorile noastre să părăsească țara, cu condiția să muncească. Iar acesta este un lucru pe care doresc să îl transmit tinerelor generații – că doar prin muncă și nu prin scurtături, se poate ajunge aici."

Prof.Dr.Emanuel Bratu.

De peste 15 ani, Prof. Dr. Bratu este fondatorul Dental Education Center, centrul educațional dedicat cursurilor, workshop-urilor și altor evenimente importante dedicate stomatologiei, susținând cursuri de implantologie, instruind mii de medici, cărora le-a arătat drumul spre cariera implantologiei. Generații întregi de medici au trecut prin mâinile Prof.Dr. Bratu, beneficiind de instruire și de tutoriate din partea unui specialist în implantologie.

Sub mentoratul domnului profesor și ghidați de valori comune, inclusiv principiul de a investi în educație și de a da mai departe experiența acumulată, considerăm că este datoria fiecăruia dintre noi să oferim șansa la educație specializată, colegilor noștri medici care își doresc să progreseze în carieră. De aceea ne implicăm în a împărtăși experiența noastră dobândită în practica de zi cu zi în clinica Dental Experts de peste 15 ani, cursanților noștri, pentru ca împreună să progresăm și ducem medicina dentară din România la un nivel superior.

Pretențiile pacienților noștri au crescut exponențial, și din păcate, nu de puține ori se observă o lipsă de cunoștințe și o lipsă de atenție la detalii din partea medicilor, ceea ce duce la complicații în desfășurarea tratamentului. Aceste complicații se întâmplă uneori rapid, alteori de-a lungul anilor. Cursurile noastre oferă direcții de abordare sigure și predictibile și permite absolvenților să evite complicații imediate sau tardive și mai mult decât atât, vă ajută să aflați ce funcționează în mâinile a cât mai mulți dintre voi. Cu o componentă practică foarte bine definită, aspect în care am investit considerabil, cursurile noastre au menirea de a le oferi cursanților o cantitate de informații dar și de abilități practice care să-i facă să devină un medici mai buni.

Excelență în educația stomatologică

Oferim cursuri de specialitate bazate pe experiența noastră de peste 25 de ani, medicilor stomatologi dornici să se autodepașească