Curs management 2023 – Iasi

Curs management 2023 – Iasi

Teme abordate

1. Cele 50 de taskuri ale unui manager de clinica medicala.Succesul conducerii unei clinici dentare prin indeplinirea eficienta a celor 50 de taskuri. Cum le indeplinim? Cand? Cum le delegam? Cum le controlam?
2. Eficientizarea sarcinilor: Descoperă strategii și instrumente pentru a-ți organiza și gestiona sarcinile eficient, astfel încât să maximizezi productivitatea.
3. Radiologia dentară: Află despre aspectele esențiale ale funcționării în parametrii corecți pentru a asigura o radiografie precisă și sigură pentru pacienți.
4. Management financiar: Explorează modul în care poți gestiona eficient finanțele clinicii, înțelegând concepte precum bugetare, contabilitate și raportare financiară.
5. Realitatea din spatele cifrelor: Descoperă cum poți interpreta și analiza statisticile lunare și anuale pentru a lua decizii informate și a-ți îmbunătăți performanța.
6. Delegarea sarcinilor: Învață cum să delegi eficient sarcinile către echipa ta, optimizând astfel fluxul de muncă și eficiența întregii clinici.
7. Organizarea activității personalului din subordine: Obține instrumentele necesare pentru a-ți coordona și organiza echipa, pentru a atinge obiectivele și a menține un mediu de lucru armonios.
8. Negocierea contractelor cu furnizorii: Dezvoltă abilități de negociere și înțelege strategiile cheie pentru a obține cele mai bune acorduri cu furnizorii tăi.
9. Cheltuieli: identificare și gestionare: Învață cum să identifici și să gestionezi eficient cheltuielile clinicii tale, pentru a optimiza resursele financiare.
10. Funcția de Patient Care: Descoperă cum poți asigura o experiență excelentă pentru pacienți și cum să dezvolți o relație solidă și de încredere cu aceștia.
11. Interviul de angajare: De la strategii de recrutare la promovarea eficientă a clinicii pentru a atrage candidați doriti.
12. Testarea personalității: Înțelegerea importanței evaluărilor de personalitate în procesul de recrutare.
13. Aspecte fiscale: Examinarea impozitelor pe profit și venit, precum și întocmirea corectă a situațiilor financiare lunare.
14. Gestiunea stocurilor: Tehnici pentru verificarea inventarului, monitorizarea facturilor și a bonurilor de consum.
15. Delegarea eficientă: Asigurarea îndeplinirii sarcinilor după delegare, menținerea responsabilității.
16. Responsabilitățile administratorului: Dezvăluirea atribuțiilor și responsabilităților unui administrator.
17. Contracte de colaborare: Elemente esențiale care trebuie incluse într-un contract de colaborare.
18. Documentația angajaților: Documentele necesare pentru dosarele angajaților.
19. Healthcare branding and marketing: Strategia de atragere a pacientilor, construirea unui brand puternic, bugetul de marketing, delegarea functiei de marketing intr-o clinica.
20. Scalarea manoperelor medicale.
21. Organizarea unei clinici dentare: Înțelegerea structurii și organizării performante a unei clinici dentare.
22. Coduri CAEN pentru clinici stomatologice: De ce? Cum?
23. Reinvestirea profitului: Strategii pentru reinvestirea profitului în creșterea clinicilor.
24. Organizarea Front Desk: Sfaturi si instrumente pentru organizarea și gestionarea eficientă a biroului de primire.
25. O zi din viața unui angajat Front-desk: Înțelegerea rutinei zilnice a unui profesionist de la biroul de primire.
26. Coordonarea activităților clinicii: Rolul unui manager în supravegherea și coordonarea activităților clinicii.
27. Abilitățile unui manager: De ce este importanta existența unui manager și identificarea abilităților esențiale ale unui manager eficient.
28. Identificarea și evaluarea personalităților colaboratorilor.
29. Calitățile unui lider: Explorarea și identificarea atributelor care definesc un lider remarcabil.
30. Rolul unui lider într-o clinică stomatologică: Înțelegerea importanței rolului unui lider într-o clinică stomatologică. 

Înscriere Curs

Oferim cursuri de specialitate bazate pe experiența noastră de peste 25 de ani, medicilor stomatologi dornici să se autodepașească

Contact telefonic:+40743036503
    By browsing this website, you agree to our privacy policy.
    I Agree