Fizician Ralph Erdelyi

Ralph-Alexandru Erdelyi este absolvent al Facultății de Fizică din cadrul Universității de Vest din Timișoara (2015), obținând și Masteratul în Fizică Medicală tot în cadrul aceleași universități, în anul 2018. Tot din 2018 este doctorand al Școlii doctorale a Universității Politehnice din Timișoara și membru în grupul de cercetare 3OM (http://3om-group-optomechatronics.ro/), sub îndrumarea Prof. Dr. Habil Virgil-Florin Duma.

Din 2016 este angajat al clinicii dentare Dental Experts din Timișoara, unde este responsabil de echipamentele medicale destinate investigațiilor radiologice, sub îndrumarea Prof. Dr. Bratu. Activitatea sa a constat și în optimizarea dozelor de radiații și analiza riscului la care se expun pacienții în timpul diferitelor tipuri de radiografii. În plus, utilizând toate capabilitățile aparatului, s-a obținut o îmbunătățire a rezoluției imaginilor.

Ralph-Alexandru Erdelyi a participat la conferințe organizate de SPIE (Society of Photo-Optical Instrumentation Engineers) și AIP (American Institute of Physics). În 2020 și 2021 a publicat primele lucrări de revistă, ambele în jurnale clasificate Q1, lucrări în care a demonstrat complementaritatea dintre OCT și radiografii în stomatologie și a implementat o nouă metodă de optimizare a unui aparat cu raze X, folosind tehnica OCT. (https://www.researchgate.net/profile/Ralph-Erdelyi)

În plus mai este implicat în două proiecte de cercetare finanțate de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării al României (PN-III-P4-ID-PCE-2020-2600 și PN-III-P2-2.1-PED-2020-4423). Este membru SPIE și OSA. 

Excelență în educația stomatologică

Oferim cursuri de specialitate bazate pe experiența noastră de peste 25 de ani, medicilor stomatologi dornici să se autodepașească